Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - már le lehet tölteni

|

Letölthetővé vált a Diablo III közel két hónap múlva megjelenő kiegészítője, a Reaper of Souls. Ne lepődjetek meg, ha hirtelen hat gigával kevesebb szabad helyetek lesz.

Hirdetés

Hivatalosan március 25-én jelenik meg a Reaper of Souls nevű kiegészítő, amit Mocsy már ki is próbált, sőt előzetest is írt belőle. Olvassátok el, és mindent megtudhattok arról, hogy várhatóan milyen lesz.

Addig viszont ha játszani nem is lehet vele, felkészülni azért kötelező rá. Ha elindítjátok a Battle.net alkalmazást vagy magát a Diablo III-at, a háttérben megkezdődik egy letöltés, ami hat gigabájtnyi szabad helyet fog eltűntetni gépetekről. A csomag modelleket, textúrákat, művészeti fájlokat és mindenféle, a 2.0.1-es patch-hez és a Reaper of Soulshoz tartozó anyagokat tartalmaz, hogy ne akkor kelljen mindent letölteni, ha a patch megjelenik (ugyanis a 2.0.1-es patch letölti a Reaper of Souls összes fájlját, így tulajdonképpen ha a dobozos változatot veszitek, a lemezt be sem kell helyeznetek). A fájlok letöltése akkor is elindul, ha nem jeleztétek (például előrendeléssel), hogy szeretnétek a Reaper of Soulsszal játszani. Ha a Battle.net kliensből akartok játszani, a Pause gombbal bármikor szüneteltethetitek, ha viszont ha a Diablo III launcherét, akkor csak addig megy a letöltés, amíg magát a játékot el nem indítjátok.

Előrendeltétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)