Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - megjelenési dátum, ár

|

A Blizzard végre idevetett egy megjelenési dátumot, valamint megerősítette a Diablo III első kiegészítőjének árát. Nem kell mélyen a zsebbe nyúlni.

Hirdetés

Játékmegjelenésekben bőséges lesz 2014 első negyedéve, a karácsonyra kapott zsebpénzt bőven lesz mire elkölteni a január-február-március alkotta időszakban.

A Diablo III: Reaper of Souls épphogy befér ebbe a keretbe: a Blizzard játékának első kiegészítője március 25-étől lesz megvásárolható PC-re és Mac-re, standard digitális kiadásban 39,99 dollárért, deluxe változatban 59,99-ért (vagy ugyanennyi euróért). Utóbbi kiadás a kiegészítő mellett három extra karakterslotot ad a vásárlóknak, illetve egy Spectral Hound Miniont, valamint néhány Aestethic Artifact tárgyat a Diablo III-hoz, és egy Treasure Goblin Petet a WoW-hoz. Mocsy már kipróbálta, hands-on előzetesünket a 2013/12-es GameStar magazinban olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)