Hirdetés

Amikor sok ember szeretné a Halált egyszerre - videó

|

A Diablo III: Reaper of Souls launch party kellemes móka volt, már csak azért is, mert daev és Sirius vezették egész este a műsort. A GameStar pedig kint volt, forgatott.

Hirdetés

A GameNight árnyékában el is felejtettük mondani, hogy kint voltunk a hivatalos launch partyn is, de ezt a fájó hiányosságot most sűrű elnézéskérések közepette most pótoljuk is gyorsan.

Most abba már bele sem megyünk, hogy egyébként is milyen népszerű a Diablo 3 kiegészítő, hogy mennyire jó játék lett a Reaper of Souls, inkább csak megmutatnánk azt az estét, amikor végre elérkezett hozzánk (Daev és Sirius a színpadon, Mocsy a legnagyobb rajongó, EndreMan pedig terrorizálja a népet). Azóta is tart a szerelem, ti pedig nézzétek meg, hogy a Diablo3.hu és az 576 Kbyte szervezésében tartott buli milyen is volt.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)