Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - közösségi démonvadászat

|

A kiegészítő rengeteg extra tartalma mellé megérkezik a klánok és a közösségek rendszere. Többen többet irtunk ugyebár.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő sokat csiszol majd az eredeti játékon, például kiegészíti majd egy remek kis klán-rendszerrel. A módszer hasonlóan működik majd, mint a StarCraft II esetében, csak nyilván az itteni közönség igényeire szabva.

Egy klánba maximum 120 ember csatlakozhat, és mindenki csak egy klán tagja lehet. A tagok egymással a dedikált chat szobában beszélgethetnek, illetve megoszthatják egymással az időrendjüket, csapatos farmolásra hívhatják egymást, és segíthetnek a gyengébb srácoknak felzárkózni. A klánok valamelyikébe csak meghívással lehet bekerülni, jelentkezni viszont lehet szabadon. Bárki csatlakozhat vagy alapíthat ilyen csoportot, ráadásul lesz egy szépen kidolgozott kereső is, hogy megtalálhassuk a hozzánk illő csapatot.

A közösségi része némiképp különbözik. Közösségbe is bárki csatlakozhat, viszont egy ember több közösségnek is a tagja lehet, ráadásul ezek „közel korlátlan” tagot fogadhatnak be. A klubok menedzserei dönthetnek arról, hogy privát vagy nyitott közösséget hoznak-e létre. Ezek is saját chat szobát kapnak és egyébként minden területen nagyon hasonlít a megoldás a klánokéhoz, csak kevésbé zárt a felfogása.

Nektek tetszik a megoldás, hiányzott már a klán rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)