Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - már mennek a reklámok

|

Három hétre vagyunk a Diablo III első kiegészítőjének megjelenésétől, így időszerű volt, hogy a Blizzard egy kis tévés reklámmal is megnyomja a marketinget.

Hirdetés

Bár valószínűleg a fél perces reklámmal két Való Világ epizód közt nem fogunk találkozni, az Egyesült Államokban már képernyőre került a Diablo III: Reaper of Souls előzetese.

A március 25-i megjelenésig még valószínűleg sokszor levetítik majd a reklámot, amelybe a kiegészítő néhány átvezetőjét vágták össze, amolyan blizzardos stílusossággal. A spotból az is kiderül, hogy az előrendelők Wings of Valor artifactet kapnak, de ezt mi már ugye régesrég tudjuk.

Az sosem volt titok, hogy a Blizzard grafikusai fantasztikus látványvilággal megáldott cinematic trailereket képesek készíteni, és nincs ez másként most sem. Én magam szívesen megnéznék akár egy egész estés filmet is, de gondolom nem vagyok egyedül. Bár a Warcraft film élőszereplős lesz, talán egyszer megörvendeztetnek minket a srácok egy ilyen epizóddal is.

Ti várjátok már a Reaper of Souls megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)