Hirdetés

Diablo III: Rise of the Necromancer megjelenés - itt a dátum és az ár

|

Nem kell a lelkünket vagy az elsőszülött gyermekünket adni a Diablo III új kiegészítőjért, és nem fogunk megöregedni, míg várunk rá.

Hirdetés

Persze öregebbek leszünk, ahogy minden percben, másodpercben, századmásodpercben. Elrohan az élet, és mi magatehetetlenül lebegünk megállíthatatlan folyamán. 

Hirdetés

Ha ez leülepedett, biztosan örülni fogtok annak, hogy a legtöbben megéljük a Diablo III: Rise of the Necromancer megjelenés napját. A kiegészítő június 27-étől lesz megvásárolható a Blizzard Shopban és a konzolos áruházakban, és mindössze 14,99 eurót kérnek érte.

A csomagban egyéb játékbeli tárgyak, kiegészítők mellett megtaláljuk az új karaktert, a Necromancert a maga izgalmas új képességeivel, egy gólem petet, a Wings of the Crypt Guardian tárgyat, két karakterhelyet, valamint pár új szettet, melyeket az alábbi videóban láthattok.

A Challenge Rifteket elérhetővé tevő frissítés szintén 27-én érkezik, erről a linken olvashattok.

Szerintetek egyenesúlyban van az ár és az érték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)