Hirdetés

Diablo III - Starter Edition

|

Akiknek betelt a malacpersely, ma éjjel már Diablo torkának ugorhatnak. Akiknek nem sikerült még összegyűjteni a rávalót, ők is beleugorhatnak a kalandba.

Hirdetés

Annyi kínnal teli, álmatlan éjszaka után megérkezik a várva várt Diablo III. A vásárlók már 0:01-től megrohanhatják a szervereket és intenzív démongyilkolásba kezdhetnek, de azok sem maradnak ki a jóból akiknek momentán nem telik az év egyik legnagyobb címére.

A World of Warcraft és a StarCraft 2 esetében is létezik ingyenes, ám megkötésekben gazdag változat Starter Edition néven. Sejthető volt, hogy a Diablo III sem marad ingyenes verzió nélkül. Akik megvásárolják a játékot, fejenként 5db Starter Edition meghívót találnak majd a dobozaikban. Ezekkel meghívhatják, kártyánként egy barátjukat, hogy kipróbálják a Blizzard új játékát.

A Starter Edition játékosait természetesen komoly megkötések sújtják. A legfontosabb talán, hogy a szinthatár 13-ra van leszorítva az ingyenes játékosoknak, és a történetben sem mehetnek tovább a Skeleton King lecsapásánál. A Starter játékosok ezenfelül csak egymással kerülhetnek össze a Matchmaking rendszerben, és a valódi pénzzel működő AH sem lesz elérhető számukra.

A kezdőcsomag bárki számára elérhető lesz 30 nappal a kiadást követően, és mindenki a Battle.net accountjából tudja letölteni az ahhoz való klienst.

Ma este elindul a gonosz hódító útjára, ha meg akarod menteni Sanctuary földjét, tarts velünk ma este az Allee-ban ahol nem csak egy igazi Diablo III parti vár rád, nem csak megvásárolhatod az évtized egyik legjobban várt játékát, de még velünk is összefuthatsz! Kihagyhatatlan lehetőség, kedves hölgyeim és uraim!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)