Hirdetés

Már ma este bejelenthetik a Diablo III-at Switchre

|

Az elmúlt napok, hetek pletykái valószínűleg a ma esti Nintendo Directhez vezettek.

Hirdetés

Frissítés: Nem jelentették be, úgyhogy várunk tovább türelemmel.

Korábban írtuk: Februárban merült fel először, hogy a Blizzard a Diablo III switches változatán dolgozik. A játéknak más konzolokon sikerült érdeklődőket találnia, és valószínűleg sokan örülnének annak, ha bárhová magukkal vihetnék. 

Hirdetés

A napokban egy diablós éjjeli lámpáról kitett rövid videóval sikerült a Blizzardnak is felcsigáznia a játékosokat, de aztán a fejlesztők igyekeztek nyomatékosítani, hogy korai az öröm. Azóta a Eurogamernek egy általuk megbízhatónak tartott forrás elmondta, hogy a projekt bizony létezik, de úgy tudja, még hónapokig nem jelentik be.

Azt, hogy mi a valóság, még mi sem tudhatjuk, de ezért is érdemes lesz figyelni ma este 11-től a Nintendo Direct előadást, amiben egyéb újdonságok mellett erről is szó eshet. Ha lesz bejelentés, megírjuk, ha nem, várunk tovább, de aki a Diablo III switches kiadására vágyik, semmiképp ne adja fel a reményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)