Hirdetés

Diablo III - több ezer játékost kizártak

|

A Blizzard mindig is odafigyelt arra, hogy minden játékos egyenlő esélyekkel kalandozhasson az általuk megálmodott világokban. Sokan mégis megpróbálnak ügyeskedni.

Hirdetés

Lylirra, a Blizzard közösségi menedzsere tudatta a sokak számára örömteli, néhányak számára szomorú hírt miszerint néhány ezer játékos számára ennyi volt a móka. „Mostanában bannoltunk  pár ezer Diablo III játékost, akik külső, botprogramokat használtak a fejlődéshez. Emellett többen aláásták a fair play szellemét azzal, hogy hackeket, botokat, vagy más eszközöket használtak csalásra, amelyek ráadásul veszélyeztették a Battle.net szolgáltatás zavartalan működését.”

Nem ez volt az első eset, hogy sokakat ki kellett tiltani csalás miatt, és a következő javításnak hála, nem is ez ez lesz az utolsó. Egy jövőbeli frissítéssel bekerül a gyanús játékosok jelentésének lehetősége is, ezzel hozzásegítve a játékmestereket a rend fenntartásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)