Hirdetés

Diablo III Ultimate Evil Edition - brutális méretű lesz az európai PS4-es verzió

|

Reméljük, hogy akad még hely a PlayStation 4-eteken, mert ha digitálisan veszitek meg a Diablo III: Ultimate Evil Editiont, akkor bizony szükségetek lesz rá.

Hirdetés

Diablo III: Ultimate Evil Edition megjelenésig már csak napokban mérjük az időt, ami azért jó, mert már nem kell olyan sokat várni, viszont pont elég idő ahhoz, hogy tudjatok egy kis helyet csinálni a PlayStation 4-eteken.

Diablo III: Ultimate Evil Edition tartalmazza az alapjátékot, illetve a Reaper of Souls kiegészítőt is, úgyhogy önmagában sem mondható, hogy egy kicsi játék lenne. De azért az elég brutális, hogy az európai PlayStation Store-ból 62,7 gigát le lepattintani, hogy játszhassunk vele. Ez egyébként csak az európai PS4-es változatra érvényes, az amerikai és ausztrál változat összesen 26,1 GB, tehát a fennmaradó 37,6 gigányi adat valószínűleg lokalizációs fájlokból, több nyelvű hang- és szövegfájlokból tevődik össze. 

Összehasonlításképpen azért elmondanám, hogy a PC-s verziónak csak 12 GB hely kell, a múltgenerációs változatok pedig még ennél is könnyebbek; a PS3-as 8,6 GB, az Xbox 360 pedig még ennél is kevesebb. Ennyire szép lenne az újgenerációs verzió?

Diablo III: Ultimate Evil Edition megjelenés augusztus 19-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)