Hirdetés

Diablo III: Ultimate Evil Edition megjelenés - még nyáron érkezik a gonosz

|

A Blizzard bejelentette, hogy a Diablo III még augusztusban megjelenik a jelenlegi generációs konzolokra.

Hirdetés

A Diablo III-at éppen hogy kenyérpirítón nem lehet még játszani, de most már azoknak sem kell sokat aludniuk, akik kivártak a Diablo III: Ultimate Evil Edition megjelenéséig, hogy a szép új konzoljaikon játszhassák végig a Blizzard sikerjátékát.

A Blizz most bejelentette, hogy a Diablo 3: Ultimate Evil Edition megjelenés augusztus 19-én esedékes. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt kiadás tartalmazza majd az alapjátékot, illetve a mostanában megjelent Reaper of Souls kiegészítőt, és ugyan ugyan a Blizzard a jelenlegi generációra szánta az Ultimate Evil kiadást, természetesen PS3-ra és Xbox 360-ra is megvásárolható lesz.

A hivatalos közleményben elmondták, hogy a Reaper of Souls-t úgy tervezték, hogy ki tudja használni a konzolok egyedi lehetőségeit. Mindegyik platformon elérhető a négy játékost bíró lokális és online többjátékos mód, ráadásul az Ultimate Evil Editionben bemutatkozik az Apprentice mód, amiben alacsony szintű játékosok gyorsabban fejlődhetnek, ha magasabb szinten lévő barátaikkal játszanak.

A játékosok továbbá megoszthatják egymással a kincseiket a barátlistába ágyazott "levelező rendszeren keresztül" és akár Player Gifteket is küldözgetnek, amikben ritka loot is lehet. 

Mit szóltok? Lesz olyan köztetek, aki megveszi a Diablo III: Ultimate Evil Editiont? Egyébként jár a pacsi a névadásért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)