Hirdetés

Diablo III - VGA 2011 intro

|

A Blizzard az idei VGA díjkiosztóra időzítette az új intro bemutatását, mely szokás szerint ismét elképesztő minőségű lett.

Hirdetés

 

Megszokhattuk már, hogy az összes Blizzard játékhoz jár egy mozifilmeket megszégyenítő minőségű animációs filmecske, melyet akár évekig is csiszolhat a Blizzard kis csapata a messzi Irvine-ban.

Az idei VGA-n a Diablo 3 került sorra, megkapjuk a játék lélegzetelállító kisfilmjét. A dolog azért is nagyon érdekes, mert az intrók megjelenése után általában már nem kell sokat várni a végleges játék polcokra kerülésére. Végleges megjelenést még mindig nem tudunk biztosan, bár a nagyon sokan pletykálnak egy bizonyos január végi időpontról, de nem lennénk meglepve, ha a farsangi maszkarák között bukkanna fel néhány ördögálarc. Vegyétek, vigyétek, nézzétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)