Hirdetés

Diablo III - Xbox 360-ra is jön szeptemberben

|

A megjelenési dátum bejelentésének okán fogalmazódott sajtóközlemény megerősítette, hogy a Diablo III nem csak a Sony konzoljaira költözik át.

Hirdetés

Bizony, ha az Xbox 360-ra tippeltetek, kaptok egy pontot. Tessék: •.

Amikor a PlayStation 4 bejelentési rendezvényén a Blizzard képviselői is megjelentek, a konzolosok számára örömteli hírt hoztak: a Diablo III megjelenik PlayStation 3-ra és PS4-re is. A Microsoft pártiak beletörődtek ebbe, de a mai nap folyamán kiadott sajtóközleményben a fent említett platformok mellett az Xbox 360 is jól látható helyen szerepelt. Emellett szó esett arról is (amit egyébként már tudtunk), hogy aki előrendeli a játékot, az Infernal Helm nevű in-game tárgyat is magáénak tudhatja, mellyel az azt viselő karakter tapasztalati pontjai a szokottnál jóval sebesebben növekednek. A Diablo III Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra szeptember 3-án jelenik meg világszerte, ez alapján pedig okunk van feltételezni, hogy a PlayStation 4-es mellett az Xbox One változatot is forrasztják a Blizzard katakombáiban. Az alábbi kép az Xbox 360-as verzióból származik, vessetek egy pillantást a kezelőfelületre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)