Hirdetés

Diablo: Immortal - a Blizzard szerint tisztán és világosan hallják a rajongók visszajelzéseit

|

Továbbra is áll a bál a Diablo háza táján, a Blizzard pedig igyekszik csillapítani a kedélyeket.

Hirdetés

A cég bejelentések helyett nyugtató szavakkal igyekszik hatni a csalódott rajongókra.

Hirdetés

Valószínűleg nincs videójátékszerető ember, aki ne hallott volna valamilyen formában a BlizzCont, azon belül is a Diablo játékokat körülvevő botrányról. Önmagában persze nem történt semmi botrányos, hiszen csak egy mobiljáték, a Diablo: Immortal került bejelentésre, ám a szinte kizárólagos PC-s múltra visszatekintő franchise szimpatizánsai azzal is inkább kiegyeztek volna, ha az elmúlt évekhez hasonlóan inkább semmilyen fejleménnyel nem szolgál a Blizzard.

A rajongók elsősorban a bejelentés körülményeit kifogásolják, hiszen az egy dolog, hogy egy ideig még biztos nem játszhatnak a Diablo 4-gyel, de a frissen bejelentett mobiljátékkal egy teljesen új közönség felé akar nyitni a Blizzard. A cég elnöke, J. Allen Brack azonban igyekezett megnyugtatni a játékosokat, miszerint látják és hallják az erőteljes reakciókat:

Számos érdekes reakció fogadta a bejelentésünket. Úgy gondolom, mindenki számára világos, hogy rengeteg játékos ki van éhezve a PC-s vagy épp konzolos Diablo tartalmakra. Mindez igen hangosan és érthetően a tudomásunkra lett hozva a BlizzCon alatt, és igazán szerencsések vagyunk, hogy egy olyan közönségről beszélünk, akik ennyire szenvedélyesen törődnek a franchise-szal. A közösség lelkesedése és elkötelezettsége azon fontos dolgok egyike, ami igazán különlegessé teszi a Blizzardot. Mi pedig ezt őszintén értékeljük, és nagyon fontos számunkra, hogy mit akarnak hallani legközelebb a játékosok, és hogy mit csinálhatunk másként, jobban a jövőben.

Időközben az is kiderült, hogy a cég a kínai NetEase-zel való együttműködése nem az egyetlen és utolsó projektje lesz a platformon belül, hiszen a jövőben további mobiljátékokat is szívesen fejlesztenének. A Blizzard a bejelentés páratlanul negatív fogadtatásával együtt is magabiztos az Immortal sikerében, ám a PC-s és konzolos játékosokat sem szeretnék elhanyagolni, hiszen rendre hangoztatják: egyszerre több Diablo-projekten is dolgoznak a cég fejlesztői. Egy mindössze pár másodperces, "4"-es számot felvillantó előzetessel valószínűleg nagyobb hatásfokkal javítanának a csalódott rajongók kedélyállapotán. Álmodni már csak szabad.

Ti bizakodóak vagytok a Diablo jövőjével kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)