Hirdetés

Az internet nem túl boldog a Diablo: Immortal miatt

|

A tegnapi bejelentés sokakat szíven ütött, és a csalódottságuknak hangot is adtak.

Hirdetés

Miután a BlizzCon 2018 színpadán a fejlesztők bejelentették, hogy a nagy Diablo projekt egy mobilos akció-RPG, sokan csalódtak a helyszínen és az interneten. Függetlenül attól, hogy a Diablo: Immortal milyen játék, csak a mobil szó kihúzta a bicskát a /r/Diablo látogatóinak zsebéből.

Hirdetés

A közösség legtöbbet ismételt véleménye, hogy hiába mondogatták mit akarnak, teljesen mást kaptak. A fórumposztok mellett a Diablo rajongók a Diablo: Immortal trailereit is megrohamozták. A számtalan kritikus komment és dislike gombnyomás után a csatorna kezelői elkezdték törölgetni a hozzászólásokat.

Mostanra valószínűleg felhagytak ezzel, de ez nyilván nem tett jót az egyébként is lobogó hangulatnak.

A Blizzardos Wyatt Cheng később reagált a kritikákra.

"Szerintünk a mobil szónak nem kellene szitokszónak lennie. Amikor elkezdtünk gondolkozni egy új Diablo játékon és feljött a lehetőség arra, hogy a NetEase kollégáival dolgozhassunk, akkor kapva kaptunk az alkalmon. A technolgóia készen áll, a telefonok erősebbek mint valaha, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy magas szintű játékélményt kínáljanak."

A keményvonalas Diablo rajongók a választott platformot kritizálták, míg a mobiljátékok szerelmesei egy régi ismerőst láttak a bemutatott képsorokon. Sokak szerint ugyanis a Diablo: Immortal kísértetiesen emlékeztet a NetEase egyik korábbi játékára, a Crusaders of Lightra. Egyesek egy átskinezett Crusaderst látnak a Diablo: Immortalban.

"Az elejétől kezdve együtt dolgoztunk a NetEase fejlesztőivel. Vannak nálunk műveszek, vannak náluk művészek, mindent együtt raktunk velük össze. A környezetekkel, a sztorikkal, a karakterekkel, mindennel együtt."

Ezt válaszolta a vádra Wyatt Cheng. Hogy ez mennyire nyugtatja meg a Diablo rajongókat, az kérdéses.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)