Hirdetés

Diablo IV - újabb részlet érkezett, most már tényleg csak a bejelentés van hátra

|

Ha hihetünk a forrásnak, akkor Lilith is visszatér majd a következő részben.

Hirdetés

Hatalmas várakozás övezi az idei BlizzCont, ugyanis egyes pletykák szerint az Overwatch és a Diablo franchise-ok terén is számíthatunk bejelentésekre. Nemrégiben a német GameStarban jelent meg egy művészeti album hirdetése, melynek leírásában az áll, hogy nem csak az eddig kiadott epizódokból, de a Diablo IV-ből is tartalmaz artokat. Ezúttal egy kis részletet is kiszivárgott.

Hirdetés

A WeakAuras nevű Twitter oldalra került fel egy kép, amely a könyv egy Lilithről szóló oldalát ábrázolja. Ebben mesélnek egy kicsit a Succubi királynőről, de ami még ennél is fontosabb: azt írják, hogy a Diablo IV-re jelentősen átdolgozták a karakter megjelenését az előző részekhez képest. Itt nézhetitek meg a kiszivárgott oldalt:

Ezzel egyre biztosabbá válik, hogy a jövő hétvégén megrendezésre kerülő BlizzConon végre bejelentik a Diablo széria negyedik felvonását. Még van néhány cím nélküli panel a konferencia programjában, tehát elég valószínű, hogy ezen kívül is kapunk még újdonságokat; biztosan mesélnek majd a Warcraft III: Reforgedról is és egy Diablo II remastert is pletykálnak. 

Ti milyen bejelentéseket vártok a még a Blizzardtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)