Hirdetés

Diablo IV - 24 percnyi Barbarian játékmenet érkezett

|

A megjelenés még messze van, de addig is bőven kaptunk néznivalót a legutóbbi Diablo IV demó buildből.

Hirdetés

A GameInformer meglátogatta a Blizzard főhadiszállását, és kipróbálták kicsit a BlizzCon 2019-en bemutatott Diablo IV legutóbbi demó verzióját. A srácok a barbárt pörgették leginkább, így annak kalandjaiból kaptunk 24 percnyi néznivalót, hogy minél nehezebb legyen a várakozás. 

Hirdetés

A Diablo IV egy gyönyörű CGI videóval mutatkozott be múlt hét pénteken, de tekintettel arra, hogy megjelenési dátumot nem kaptunk, így valószínűleg még jó darabig nem számíthatunk arra, hogy kezeink közé kaparintsuk. Valószínűleg még jó darabig be kell érnünk olyan Diablo 4 gameplay videók nézegetésével, mint például ez az alábbi itt:

Nektek hogy tetszik a játék az eddig látottak alapján? Olvastátok már a Diablo 4 előzetesünket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)