Hirdetés

Diablo IV béta és Resident Evil 4 remake - ezzel játszunk a hétvégén

|

Izgatottan várunk a sorunkra, és reméljük, hogy nem kell beérnünk valamely tartaléknak szánt címmel.

Hirdetés

Bár sokszor csak ötletszerűen választunk játékot, épp olyat, amihez kedvünk van, olykor-olykor gondosan eltervezzük és beosztjuk a hétvégénket, ha tudjuk, hogy végre befut valami, ami után régóta sóvárgunk. Épp ilyen a frissen megjelent Resident Evil 4 remake, valamint az azzal párhuzamosan elrajtolt Diablo IV béta, és mivel ez a kör publikus, sokkal többen rohamozták meg a szervereket, mint egy hete, ami - micsoda meglepetés - hosszan kígyózó sorokat eredményezett.

Hirdetés

HP - Diablo IV bétázás megy ezerrel, eleinte sikerült 2 órát sorban állni, majd azzal szenvedni, hogy a couch co-op valahogy sikerüljön, de mivel kell az online bejelentkezés, természetesen a Player 2 is állhat a sorban, ráadásul erről semmi infó nincsen érdemben, nem tudható, mennyit kell várni, egyszerűen egyszer csak megjelenik, ha a szerverek is úgy akarják. 2023-ban ennél nyomorúságosabb modellt el sem tudok képzelni. Ott van a Diablo II: Resurrected, ami tökéletesen képes volt kezelni az offline és online módot, legalább egy ilyet miért nem lehet beletenni a játékba? A kérdés költői.

mazur - Ahogy öregszik az ember, egyre inkább érzi szükségét, hogy két lábbal álljon a földön, realisztikus célokat tűzzön ki maga elé, majd határozottan, de képességeit és lehetőségeit egyaránt mérlegelve, szem előtt tartva kezdjen bele a megvalósításba. Éppen ezért csak két feladatot jelöltem ki magamnak a hétvégére: megszerezni az összes érmet a Resident Evil 4 remake céllövöldéjében, illetve a világbékét.

Paca - Itt az ideje, hogy belevágjak az év egyik legjobb horror remake-jébe - ahogy a Dead Space, úgy a Resident Evil 4 felújítása is remekül sikerült állítólag, kíváncsian várom, nekem hogy fog tetszeni. A demóval már küzdöttem egy sort, annak bejött a hangulata, valószínűleg a teljes játéké is be fog - nem játszottam az eredetivel, így meg extrán érdekel, milyen élményt kapok.

Csirke - Már épp kezdtem belemelegedni a Forza Horizon 5: Hot Wheels DLC-be, amikor elstartolt a Diablo IV nyílt bétája, így sajnos muszáj félretennem a verdákat, és villámgyorsan elérnem a 20-as szintet a Blizzard játékában. Az ugyanis esélytelen, hogy ne szerezzem meg az ezért járó, hátizsákban tartott kölyökfarkast.

Hirdetés

Hunter - Megjelent az új World of Warcraft patch, és a fő karakteremen már el is intéztem mindent a szigeten, ahogy teljesítettem az új küldetéssorokat. Lenne is még mit csinálni a Forbidden Reachen, de nem tehetek róla: hív a harctér. Annyira élvezem a verekedős játékokat mostanában, hogy a hétvégém minden szabad percét valószínűleg a Guilty Gear Strive-ba és a Street Fighter III: 3rd Strike-ba fogom ölni. Meg kell tanulnom kezelni Happy Chaost, aki egy annyira nevetségesen komplex karakter, hogy még relatíve tapasztalt játékosként is letörik a kezem a legegyszerűbb kombóitól. Imádom. Megtaláltok majd a rangsorolt toronyban.

Szada - Egyszer már elkezdtem a Hi-Fi Rusht, de akkor betegeskedés miatt félbemaradt, most viszont mindenképpen tervezem folytatni, mert megjött hozzá a kedvem. Emellett egy csomó cucc van a moziban, amit meg szeretnék nézni, de leginkább a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület érdekel, remélhetőleg sikerül eljutnom rá a hétvége folyamán az egyik premier előtti vetítésre, mivel hivatalosan csak március 30-án mutatják be itthon.

Zs - Nagyjából három órát tettem eddig a Far Cry 6-ba, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a yarai bevetés nem lesz ott a kedvenc epizódjaim között. Csak hogy két fájó pontot említsek: a Ubisoft Toronto szerintem kicsit túltolta a kreténkedést, és a történetmesélés kapkodó, felületes tempója is árt az immerziónak. Ettől függetlenül ezen a hétvégén még adok időt a játéknak, hátha megváltozik a véleményem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Dawe - Hétvégén nélkülöznöm kell a lakás komfortját, így a pihenésre szánt időben néhány telefonos játékkal tervezem múlatni az időt. A Motorsport Manager 3 a műfaj egyik legjobbja, szép, áttekinthető grafikával és gördülékeny játékmenettel, ha pedig már meguntam az autóversenyzők pásztorolását, a Grand Mountain Avenue havas hegyoldalain síelgetve fogok lazítani - szerencsére van benne úgynevezett Zen Mode, így nem kell az egyébként egyre nehezebb feladatokat megoldani, lehet nyugodtan síelgetni és élvezni a meditatív háttérzenét.

Kivi - Hamarosan hivatalosan megjelenik az MLB The Show 23, így erre hangolódva könnyes búcsút veszek a 22-es Dyamond Dynasty csapatomtól. Akad néhány kósza kihívás, amit még nem csináltam meg, de pár online meccset is játszom majd, hogy teljes legyen az élmény. 

Chava - Végre lenne egy kis időm játszani, erre úgy ágynak döntött valamilyen nyavalya, hogy még a létezés is fáj. Ennélfogva a program nem más, mint egy kis Netflix and ill, a szlengesedett Netflix and chill után szabadon.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)