Hirdetés

Diablo IV - mikor kapunk újabb infókat róla?

|

A fejlesztők a Blizzconról érkező visszajelezéseket értékelik és ez alapján dolgoznak tovább, eszerint pedig a tárgyak és a karakterstatisztikák csiszolása elsődleges fontosságú. Ez nem jelenti azt, hogy ne állnának majd elénk hamarosan.

Hirdetés

Elég sok infóval árasztotta el a rajongókat a Blizzard az idei anaheimi konferenciáján, melyen - ahogy az várható volt - a Diablo IV vitte el a show-t. A fejlesztők nem csak egy bejelentéssel készültek nekünk, hanem egyből egy játszható demóval is, mely nem csak azért jó, mert egy csomó részletet megtudhattunk belőle a legújabb epizód játékmenetéről, de az alkotók bőséggel gyűjthettek visszajelzéseket a mechanikákról. Most szerencsére a játék rendezője arról is biztosít mindenkit, hogy ezután sem övezi majd évekig csend a fejlesztést. 

Hirdetés

Luis Barriga a Diablo blogján tett közzé egy nyílt levelet, melyben arról ír, hogy milyen tapasztalatokat vontak le a Blizzconból. Szerinte a legtöbb visszajelzés, a tárgyakat és a karakterstatisztikákról érkezett. A játszható demó ellenére, a fejlesztés még nagyon kora fázisban van, így erről inkább csak terveket, gondolatokat tudnak megosztani, mintsem konkrétumokat, de a Diablo IV rendszerdizájnere, David Kim hamarosan megválaszol néhány ezzel kapcsolatos égető kérdést. 

A másik fontos információ, hogy a következő nagyobb információcsomagot 2020 februárjában teszik majd közzé, onnantól negyedéves rendszerességgel jelentkeznek majd megint. Ilyenkor mesélnek majd a fejlesztés állapotáról és kicsit bevezetnek a munkálatok kulisszái mögé. 

Ez azt jelenti, hogy most pár hónapig be kell érjük a rendelkezésre álló információkkal. Ha érdekel titeket, hogy eddig mit érdemes tudni a játékról, akkor figyelmetekbe ajánljuk előzetesünket, ha pedig érdekel, hogy pontosan kicsoda is a trailerben megjelenő Lilith, mi elmagyarázzuk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)