Hirdetés

Diablo IV - a hátasainkat is részletesen testreszabhatjuk majd

|

A hatalmas világ bejárásához elengedhetetlenek lesznek a hátasok, amikből több félét is beszerezhetünk majd és kedvünk szerinti felszereléssel láthatjuk el őket.

Hirdetés

Az egész internet Diablo lázban ég, mióta a Blizzard bejelentette az ikonikus akció-RPG sorozat negyedik epizódját. Úgy tűnik, hogy ezzel a résszel egy sokkal komorabb irányba terelnék a szériát, ráadásul mechanikáiban is jó pár újításra lehet számítani. Mint kiderült felhagynának a lineáris kialakítással és inkább egy MMO-szerű, nyílt világú kalandot kapunk majd, azonban a nagy terek bejárásához szükségünk lesz a hátasokra is.

Hirdetés

Az már biztos, hogy különböző lovak könnyítik majd meg a közlekedést (köztük lesznek lángoló démoni és csontváz paripák is), de egyelőre nem tudjuk, hogy egyéb lényeket is felnyergelhetünk-e. A fejlesztők elmondták, hogy ezeket felruházhatjuk különböző páncélokkal, tárgyakkal és trófeákkal, ezekből pedig előnyeink is származhatnak, például gyorsabban lovagolunk vagy kevesebb sebzést kapunk a hátukon ülve.

Emellett minden karakternek lesznek egyedi képességei, amelyekkel a hátasáról a harctérre érkezhet, például a mágus egy jeges viharlökés kíséretében veti le magát a lóról, és megfagyaszt mindent, ami az útjába áll. Arról egyelőre nincs információ, hogy lovaglás közben tudunk-e támadni, vagy a hűséges jószágunkat is sebezhetik-e az ellenfelek, de mivel a megjelenésig még jócskán várnunk kell, így a fejlesztők még hagyhatnak minket egy kicsit töprengni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)