Hirdetés

Egy új ellenségtípussal, a brutális kannibálokkal is meg kell küzdenünk a Diablo IV-ben

|

A következő rész sötét hangvételéhez kegyetlen ellenfelek dukálnak, az új emberevő korcsfajzatokkal pedig rémálmainkban sem szeretnénk összefutni.

Hirdetés

A Diablo IV sok szempontból szeretne megújulni elődjéhez képest, például jócskán átalakítják az irányítást is. Emellett az ellenféltípusokat is megvariálták a dizájnerek, így most már úgynevezett "szörny családokra" oszthatjuk a ránk támadó rémségeket. A legújabb ilyen frakció a kegyetlen kannibálok népe, akik elképesztő gyorsaságukkal és mozgékonyságukkal bizony halálos ellenfeleink lesznek.

Hirdetés

Történetük egyelőre nem teljesen tisztázott, de egyes legendák azt állítják, hogy egy kitaszított barbár törzsről van szó, akik a túlélés érdekében minden emberségüket feladták. Útjukat megcsonkított és megcsócsált hullák díszítik, akiken elsőre látszik a kínzás és a kegyetlenkedés nyoma, amivel az örökös éhségüket próbálják csillapítani.

"Azon kevesek, akik túlélték a találkozást ezekkel a mészárosokkal, ugyanúgy emlékeznek a történtekre. Elmondják a vad tüzet, ami minden kannibál szemében lobog, és azt, hogyan eszik áldozataik húsát csata közben, ami csak fokozza az éhségüket, így mindig többre vágynak."

- olvasható a Blizzard hivatalos bejegyzésben. A velük való összecsapás sem lesz egyszerű, mivel a különböző kannibál típusok együttműködése megnehezíti majd a dolgunkat. Egy új teaser trailer azt is megvillantja, hogyan festenek ezek a bizonyos kannibálok.

A kemény brusier típusú kannibálok például képesek stunnolni karakterünket, akit aztán a csatabárdokkal felszerelt közelharci egységek könnyedén megtépázhatnak. A legnagyobb kihívást kétségtelenül gyorsaságuk jelenti majd, hiszen képesek lesznek minden egyéb ellenfelet megelőzve ránk vetni magukat, nem hagyva semmi időt arra, hogy átgondoljuk a taktikáinkat. 

Van olyan ikonikus ellenfél, akiket visszasírtok a korábbi részekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)