Hirdetés

Diablo IV - kerülnek bele mikrotranzakciók, de nem kell rögtön megkövezni a fejlesztőket

|

Úgy tűnik, játékon belül is elkölthetjük majd a pénzünket, de elméletileg semmi olyat nem vehetünk majd, ami komoly hatással lenne a játékmenetre.

Hirdetés

Végre hivatalosan is bemutatkozott a Diablo IV, ami visszahozza nekünk a sorozat korábbi részeire jellemző komor hangulatot, de azért számos újítást is fogunk kapni. A mai trendekhez igazodva a jelek szerint ilyen-olyan apróságokat is vásárolhatunk majd a játékon belül.

Hirdetés

Joe Shely, a Diablo IV vezető tervezője válaszolt az idei BlizzConon egy Quin69 nevű Twitch-streamer kérdéseire, aminek hála megtudhattunk néhány részletet arról, hogy mi mindenért fizethetünk majd az alapjátékon felül. Shely elárulta, hogy érkeznek később kiegészítők, és kiderült, hogy a külsőt megváltoztató cuccokat is vásárolhatunk majd.

Jelenleg még nagyon korai fázisban van ez az egész, de tulajdonképpen mikrotranzakciókról van szó, és ugyan azt nem tudtuk meg, hogy is fog működni , Shely további válaszaiból arra lehet következtetni, hogy nem tehetjük majd erősebbé hősünket valódi pénzzel. Ez pedig kifejezetten jó dolog.

Titeket zavar az, ha egy játékban igazi pénzért lehet venni kozmetikai dolgokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)