Hirdetés

Diablo IV - kiderült, melyik két kaszt érkezik még?

|

De nem hivatalos részletek bukkantak fel a Diablo 2 Remaster változatával kapcsolatban is.

Hirdetés

Nemrég a Blizzard hivatalosan is bejelentette a Diablo IV-et, méghozzá dupla trailerrel, az eddig kiderült részleteket pedig egy előzetesben szedtük össze. Az eddigi nyilatkozatok szerint megjelenéskor öt kaszt közül választhatnak majd a játékosok, amelyből egyelőre csak hármat jelentettek be: a Barbariant, a Sorceresst (vagy döntésünktől függően a Sorcerert) és a Druidot, a maradék kettő leleplezése viszont még várat magára. 

Hirdetés

Pár hónapja egy rejtélyes szivárogtató megosztott információkat Redditen a Diablo 4-gyel kapcsolatban, amelyet sokan akkor érthető módon még nem vettek komolyan, viszont most, a hivatalos bejelentés után több felhasználó is rámutatott, hogy a pletyka több részlete is igaznak bizonyult. Az adathalmaz azt állította, hogy megjelenéskor öt kaszt lesz elérhető, a Paladin, a Barbarian, a Sorcerer, az Amazon és a Druid, ezek közül pedig egyedül a Paladint és az Amazont nem jelentette még be a Blizzard, így jó eséllyel számíthatunk rájuk a jövőben. Megjósolta a forrás egyébként azt is, hogy a premier után érkezik a Necromancer kaszt (valószínűleg egy kiegészítővel karöltve). 

Ugyanakkor a szivárogtató azt is elárulta, hogy a Diablo 2 Remaster/Remake nem fog megvalósulni, a fejlesztőcsapat inkább a Diablo IV-et szeretné olyan közel hozni egy Diablo 2 Remasterhez, amennyire csak lehet (ez megmagyarázza a klasszikushoz hasonlító művészeti stílust is). Érdekes részlet az is, hogy a negyedik részre "játék, mint szolgáltatásként" gondol a vállalat a szokásos patchekkel és ingyenes tartalmakkal együtt. A béta állítólag 2020-ban indulhat el, a megjelenésre viszont csak 2021-ben érdemes számítani.

Nyilván az elhangzottak egyike sem hivatalos infó, így érdemes kétkedéssel fogadni, ugyanakkor kommentben írjátok meg, hogy mit gondoltok róluk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)