Hirdetés

Diablo IV, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mesés fantáziavilágok hívásának engedünk ezekben a napokban.

Hirdetés

Újfent dilemma előtt állunk: használjuk ki a lehetőséget arra, hogy a premier előtt még egyszer bemelegítsünk a Diablo IV-re, vagy inkább ugorjunk fejest a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kínálta kalandokba. Természetesen más opciók is szóba jöhetnek, akár olyan is, amiben nem szerepel egyetlen videojáték sem.

HP - Diablo IV béta van, nem tudom, szükséges-e bármit hozzátennem ehhez.

Paca - Iszonyú comfort game maratont tartottam a héten, és a hétvégémet sem tervezem másképp: egy kis Star Wars Episode I - Racer, egy kis Crazy Taxi, és ha egy szinttel feljebb lépnék, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 HD. Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy ennél összetettebb, odafigyelősebb játékokkal játsszak.

Csirke - Valószínűleg nem fogok összeszedni minden eldugott ládát és egyéb csemegét a Star Wars Jedi: Survivorben, de annak nagyon örülök, hogy a fejvadászos küldetésszál végére pontot tettem, ezt erősen ajánlom nektek is. Most a hétvégén még kóricálok kicsit a két nagyobb bolygón, de közben arról sem feledkezem el, hogy épp pörög a Diablo IV újabb bétája. 

Hirdetés

Dawe - Jó kis esős, bekuckózós idő lesz, ezért komolyabb, "belefekvős" játékokkal tervezem múlatni az időt. Egy ideje már kerülgetem a Bioshock 2 Remastered verzióját, illetve, mivel nemrég végeztem a Mass Effect Legendary Edition ikszedik végigjátszásával, rávetem magam a Dragon Age: Inquisitionre, és igyekszem megtalálni benne a legtöbb Mass Effect utalást és kikacsintást. Mivel pedig most hétvégén nem lesz Forma-1 futam, a nemrég akciósan behúzott F1 Manager 22-ben próbálom majd ki magamat csapatfőnökként.

Hunter - A mostani hétvégém a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és az Eurovision körül fog forogni. Amikor ezt írom, akkor fogalmam sincs, hogy mi vár rám Hyrule-ban, de van egy olyan érzésem, hogy a következő 150 órára elég dolgom lesz. Ha mégsem fog annyira elvarázsolni a játék, mint amennyire várom, akkor még mindig ott lesz a Diablo IV Server Slam. Legutóbb felszinteztem egy Sorcerert és egy Rogue-ot, most viszont egy olyan kasztot akarok felhúzni, amit a teljes verzióban megpiszkálni sem fogok. Ezt a kasztot Barbariannak hívják.

Zs - Az egyik kedvenc csapatom, az Ironhide a héten harangozta be, hogy az Apple Arcade-re is felkerült az Iron Marines, ami engem ugyan nem érint, viszont eszembe juttatta, hogy még mindig van néhány befejezetlen küldetésem a játékban, így szerintem őt fogom beizzítani az iPademen. Ezen túl pedig olvasok: az utóbbi hetekben nyelvtanulási céllal sorban rágom át magam a legnépszerűbb osztrák napilapokon, ezúttal a nagy múltú Die Pressén van a sor. 

Szada - Hamarosan megjelenik a Mutant Year Zero: Road to Eden fejlesztőinek új játéka, a Miasma Chronicles, ami nagyon érdekel, viszont eszembe jutott, hogy én a Mutant Year Zerót nem játszottam végig, csak belekóstoltam, így megpróbálom majd bepótolni, hogy már felkészülten várjam a The Bearded Ladies újdonságát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kivi - Érkezett néhány új camouflage kihívás a Modern Warfare 2-be, és nem teljesen agyzsibbasztóak, szerintem szánni fogok időt a teljesítésükre. Az MLB The Show 23-ban pedig kezdődik az új szezon egy rakás megszerezhető új lappal, úgyhogy építem is tovább a dinasztiámat, és talán már lesz annyi játékosom, hogy eredményes tematikus csapatokkal is tudok játszani.

MattMadzz - Nagyon jó skinek jelentek meg a My Shopban a League of Legendsben, szóval most sajnos egyszerűen nincs más választásom, mint egész hétvégén Illaoi-jal grindolni. Leírnám a rangomat, de még a kitűzött cél is halál ciki, szóval maradjunk annyiban, hogy izgalmas hétvége előtt állok.

Chava - Egyelőre szüneteltetem a Redfallt, legalább addig, amíg a legsúlyosabb bugokat kigyomlálják, valamint megérkezik a performance mód. Amíg kitalálom, hogy valami újba vágjak, félbehagyott címet folytassak, esetleg csak a zamata kedvéért elővegyek egy régi kedvencet, beletemetkezek egy jó könyvbe. Pillanatnyilag a Joylandet olvasom Stephen Kingtől.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)