Hirdetés

BlizzCon 2016 - évente egyszer játszhatunk az eredeti Diablo pályáin

|

A BlizzConon tartott panel során több dolog is kiderült a Diablo I Diablo III-ba költöztetéséről. Nem biztos, hogy mindenki örülni fog.

Hirdetés

Bár Diablo 4 bejelentést nem hozott a rendezvény, a Blizzard elárulta, mik a tervei a harmadik résszel a közeljövőre nézve. A tervek között szerepel, hogy bepakolják az eredeti játék mind a 16 pályáját, melyekkel bárki ingyen játszhat. 

Ezt viszont csak évente egyszer, januárban tehetjük meg, korlátozott ideig. A Blizzard valószínűleg aézrt döntött így, hogy a játékosok egyfajta ünnepként tekintsenek a visszatérésére, és ne unjanak bele, de hivatalos indoklás nincs, csak találgathatunk. A The Darkening of Tristram patch PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, konzolokon az Ultimate Evil Edition tulajdonosai játszhatnak vele.

Magáról a frissítésről itt írtunk bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)