Hirdetés

Diablo III - érkezik a Storm of Light

|

A Blizzard bejelentette, hogy jövőre folytatódik a Diablo III történetével foglalkozó könyvsorozat; érkezik a Storm of Light.

Hirdetés

A Diablo III izgalmas napokat él mostanában; amellett, hogy megérkezett a konzolos verzió, hallhatunk az új, Reaper of Souls kiegészítőről is egy-két keresetlen szót és most a Blizzard bejelentette, hogy érkezik a következő könyv is.

A Blizzard elmondta, hogy a Storm of Lightot az előző könyv szerzője, Nate Kenyon írja majd és Shanar és Jacob kalandjai lesznek a főszerepben. A könyv azt a kis történeti lyukacskát tömi majd be, ami a Diablo III és legújabb kiegészítője, a Reaper of Souls között tátong.

 

A Storm of Light várhatóan a Horadrim életfilozófiával foglalkozik és elmeséli, hogy milyen árat fizet az, aki mások életét a sajátja elé helyezi. A Diablo: Storm of Light valamikor 2014-ben érkezik majd. 

Ti olvastátok az előző könyveket. Szeretitek a játékok alapján készült könyveket? Van kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)