Hirdetés

Szeretnél egy ilyen aranyos Tyrael figurát?

|

A Rise of the Necromancer kiegészítő megjelenése alkalmából néhány rajongót megajándékozunk egy Tyrael Pop figurával - de ehhez helyesen kell válaszolni egy kérdésre.

Hirdetés

Mint azt bizonyára tudjátok, június 27-én, azaz jövő hét kedden jelenik meg a Diablo III új kiegészítője, a Rise of the Necromancer, mely elhozza a necromancer kasztot a játékba. 

Hirdetés

A Blizzard ennek alkalmából elküldött nekünk néhány cuki, de egyben tekintélyt parancsoló Tyrael POP figurát, amit mi szeretnénk köztetek szétosztani. Cserébe annyit kérünk, hogy küldjétek el június 27. éjfélig, egy "Diablo Tyrael" tárgyú levélben, a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre az általatok helyesnek gondolt választ az alábbi kérdésre:

Melyik játékban szerepelt először Tyrael?

a) Diablo

b) Diablo II

c) Diablo III

A nyerteseket e-mailben értesítjük a jövő hét második felében. A nyereményt személyesen lehet átvenni szerkesztőségünkben, előzetes egyeztetés után (1036 Budapest, Lajos utca 78. IV. emelet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)