Hirdetés

Diablóval indul a nyár, de nem csak emiatt lesz izgalmas június

|

Máris jön egy új Postal játék, az Until Dawn alkotói új tinihorrorral jelentkeznek, és még PC-t is építhetünk, mintha lenne rá pénzünk.

Hirdetés

2022. júniusi megjelenések - 3-4-5. hét

Starship Troopers: Terran Command - június 16. - PC

Nem gondoltuk volna, hogy bárkinek eszébe jut még 2022-ben előrángatni a Csillagközi invázió franchise-t, de nem mondanánk, hogy nem örülünk a Terran Command érkezésének. A The Aristocrats egy valós idejű stratégiai játékot álmodott meg, amiben gyalogosokat terelgetve küzdhetünk meg az űrlényekkel, építhetjük és fejleszthetjük seregeinket. A kampányban Kwalasha sivatagos bolygóján küzdhetünk a civilek életéért.

Fall Guys: Ultimate Knockout - június 21. - PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

"De hát a Fall Guys nem is új!" - gondolhatnád, és igazad is van: a játék 2020-ban jelent meg PC-re és PlayStation 4-re, most azonban jelentős lökést kap. Nem csak hogy PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series konzolokra és Nintendo Switchre is megjelenik, de minden platformon teljesen ingyenes lesz, szabad átjárással, így senki nem marad ki a babok mókás vetélkedőjéből. Ha eddig nem próbáltad, ez lesz a tökéletes alkalom arra, hogy belevesd magad a küzdelembe.

PC Building Simulator 2 - június 22. - PC

Megszámlálhatatlan különböző szimulátor készült, de kevés tudott akkora sikert aratni, mint a PC Building Simulator, amiben egész egyszerűen működő számítógépeket kellett összeraknunk. Négy évvel debütálása után érkezik a folytatás, amiben több mint 40 márka alkatrészeit használhatjuk fel, egy fejlett karriermódban nézhetünk szembe kihívásokkal, és új módokon szabhatjuk ízlésünkre konfigurációinkat. Sokkal mélyebb és tartalmasabb lesz, mint elsőre gondolnád.

Sonic Origins - június 23. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A SEGA igyekszik minden lehetséges módon előtérbe tolni a 30. születésnapját tavaly ünneplő Sonicot, a nemrég debütált új film és a készülő játékok mellett most egy retró gyűjteményben merülhetnek el a kék sünt és barátait kedvelő játékosok. A Sonic Origins az első, a második rész, a Sonic 3 & Knuckles és a Sonic CD játékokat kínálja nagyobb felbontással, új nyitó és záró animációkkal, feloldható tartalmakkal, kétféle játékmóddal, és néhány nehezen értelmezhető DLC-vel.

Madison - június 24. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X

Egészen jól néz ki az eddig látottak alapján a Madison, egy kemény, belső nézetes pszichológiai horrorjáték, amiben egy instant kamera segítségével kapcsolhatjuk össze a mi világunkat a természetfelettivel. Törekednünk kell a túlélésre, ahogy arra is, hogy alaposan átnézzük környezetünket, megoldjuk a ránk váró fejtörőket. Nem lesz kellemes.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes - június 24. - Switch

A hónap végén a Nintendo-tulajok egy izgalmas akciójátékban is elmerülhetnek, hiszen jön a Fire Emblem sorozat legújabb része, a Three Hopes, amiben a franchise jól ismert karakterei 1 az 1000 elleni csatákban is harcolhatnak. A három választható házhoz három különböző történet kapcsolódik, és minden karakter saját kombókkal, különleges mozdulatokkal járul hozzá a sikerhez. Seregünkkel valós időben darálhatjuk le ellenfeleinket, parancsokat adhatunk a kaotikus küzdelmek során, előre tervezhetünk, hogy kihasználhassuk támadóink gyengeségeit, két összecsapás között pedig fejleszthetjük táborunkat és edzhetjük csatlósainkat.

MX vs. ATV Legends - június 28. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Nem voltak különösebben szórakoztatóak az MX vs. ATV sorozat legutóbbi részei, de a THQ Nordic újra és újra esélyt ad a Rainbow Studiosnak. A Legendsben hatalmas, nyílt terek, egy izgalmas, döntéshelyzetekkel teli karriermód, sok-sok off-road versenyzés, és nagy testreszabhatóság várja azokat, akik szeretnek sárban motorozni.

Monster Hunter Rise: Sunbreak - június 30. - PC, Switch

Ahogy a Monster Hunter World, úgy a Monster Hunter Rise is sikert aratott, nem volt kérdés, hogy kell hozzá egy kiegészítő is. A Capcom nem óvatoskodik, rengeteg tartalmat fog kínálni, fejlettebb játékmenetet, egyedi új szörnyeket, helyszíneket, és egy extra nehézségi fokozatot. Akik a Rise-ot élvezték, mindenképp térjenek vissza hozzá ezzel.

Cuphead: The Delicious Last Course - június 30. - PC, PS4, Xbox One, Switch

A hónap végén még egy fontos kiegészítő jön: ez nem más, mint a Cuphead évek óta fejlesztett DLC-je, a The Delicious Last Course, ami újabb izgalmakat kínál. A D.L.C.-szigeten Csészefej és Bögrearc (szerencsére a netflixes sorozat óta magyar nevük is van) mellett Kehely, avagy Ms. Chalice szerepében is játszhatunk, aki egyedi képességekkel szállhat szembe a félelmetes, kemény bossokkal. A karaktert egyébként az alapjátékban is választhatjuk majd.

A júliusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)