Hirdetés

Diablóval indul a nyár, de nem csak emiatt lesz izgalmas június

|

Máris jön egy új Postal játék, az Until Dawn alkotói új tinihorrorral jelentkeznek, és még PC-t is építhetünk, mintha lenne rá pénzünk.

Hirdetés

A kiadók és a fejlesztők is tudják, hogy már egyre bátrabban mennek nyaralni az emberek, megtakarításaikat elsősorban nem játékokra, hanem kikapcsolódásra szeretnék költeni, ezért ilyenkor mindig lelassul egy kicsit a játékipar. Július lesz majd igazán üres, de júniusban még jön pár érdekesség: Mario foci, Állítólag-játék, felturbózott PC-építő szimulátor, egy sokszereplős horror a Supermassive-től, és valami oknál fogva egy újabb Postal játék a tragikusan rossz Postal 4 után. A lista alább, ízelítő a júliusi újdonságokból az utolsó oldalon.

Hirdetés

2022. júniusi megjelenések - 1-2. hét

Diablo Immortal - június 2. - PC, Android, iOS

Annak ellenére, hogy bejelentése után nem volt túl vidám a közhangulat, a Diablo Immortalt százezrek, ha nem milliók várják már évek óta. A Blizzard és a NetEase a közösség bevonásával alaposan tesztelték az akció-RPG-t, hogy egy tényleg élvezetes Diablo mobiljátékot szállíthassanak nekünk, ami még a legnagyobb szkeptikusokkal is megérteti, hogy érintőképernyős eszközökre nem csak lehúzós casual játékok jelenhetnek meg. Azért biztos, ami biztos, PC-re is kiadják, hogy senkinek ne kelljen emulátorral trükköznie. Egy esélyt mindenképp adjatok neki.

Spellforce III Reforced - június 7. - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Jó ideje halogatják már a SpellForce 3 felújított kiadásának konzolos változatait, de most talán tényleg sikerül célba érni vele. A Grimlore Games 2017-es stratégiai-szerepjátéka eredetileg 2017-ben vált elérhetővé, kizárólag PC-re, de a THQ Nordic úgy látta, egyfelől megérdemel még egy kis törődést (2021 decemberében turbózták fel a PC-s kiadást), másrészt a konzolosok is vevők lennének rá, ezért most szebb látvánnyal, új játékmódokkal, friss mechanikákkal, jobb MI-vel és lootelosztással élvezhetjük.

MythBusters: The Game - június 8. - PC

Néhány éve véget ért már a MythBusters, avagy az Állítólag... című fantasztikus műsor, de a rajongók most egy játékban élhetik bele magukat Jamie Hyneman és Adam Savage szerepébe. Rendelkezésükre áll majd a teljes műhely, felfedezhetjük a széria fontos helyszíneit, és természetesen kísérletezgethetünk is, ha meg tudjuk fejteni, minek hogyan kell működnie.

Postal: Brain Damaged - június 9. - PC

A Postal 4: No Regerts iszonyatosan igénytelen lett, ami miatt a Brain Damaged is rosszabbul indul, de ezt egy (igazából két) másik fejlesztőcsapat intézi, ők talán másképp állnak majd az alapanyaghoz. Ezúttal Postal Dude pszichéjébe nyerhetünk betekintést, egy az eddigiektől eltérő, pörgős, kihívásokkal teli és változatos ellenfeleket, helyszíneket kínáló játékra számíthatunk, sok-sok meglepetéssel. Aztán majd kiderül, mennyi köszönet lesz benne.

Mario Strikers: Battle League - június 10. - Switch

Mariót és barátait a Switch-tulajok elkísérhették már gokartozni, golfozni, teniszezni. A sorban a foci következik, de a Mario Strikers: Battle League Football nem a FIFA élményét akarja átadni, annál sokkal durvább lesz. Két ötfős csapat mérkőzik meg egymással, és a cél természetesen gólokat szerezni, azonban az agresszió minden formája megengedett, vannak hátráltató vagy segítő tárgyak, a labda kirúgását pedig egy elektromos kerítés akadályozza meg. A karakterek mindegyike tud valami egyedit, ami változatosabbá teszi a játékmenetet.

The Quarry - június 10. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A játékosokat súlyos döntéshelyzetek elé állító horrorjátékaival ismertté vált Supermassive Games amellett, hogy a The Dark Pictures antológia részeit készíti, egy a 2015-ös Until Dawnhoz hasonlóan nagyszabású tinihorrort is fejleszt, melyben az a célunk, hogy életben tartsunk kilenc fiatal tábori felügyelőt, akikre a helyiek és egy szörnyeteg is vadászik. A helyzetet nehezíti, hogy mindenki 10-12 különböző módon halálozhat el, ha nem figyelünk eléggé, vagy nem a megfelelő döntéseket hozzuk. Ha elég ügyesek vagyunk, mindenki túléli az éjszakát, ha nem, akár mindenkit el is veszíthetünk, és sokkal rövidebb ideig élvezhetjük a sztorit. A Movie módban jóformán még csak játszanunk sem kell, minimális interakcióra van szükség az előrehaladáshoz.

Demon Slayer: The Hinokami Chronicles - június 10. - Switch

A közelmúltban óriási sikert aratott a Demon Slayer anime, melyre a CyberConnect 2 és a Sega épít egy 3D-s verekedős játékot. Az egyjátékos módban az első évad eseményeit élhetjük újra, de játszhatunk egy pajtásunkkal együtt gépi ellenfelek vagy más játékosok ellen, online vagy offline is. A CyberConnect2 nem egy ügyetlen csapat, meglátjuk, ebből mit hoznak ki.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)