Hirdetés

A te osztályod a legmenőbb? Akkor mutatunk egy versenyt, amivel hatalmasat nyerhetsz!

|

Ha 11-12. évfolyamra jársz, és úgy gondolod, a te osztályod a legjobb csapat, indulj a Diákhitel pályázatán és nyerj értékes ajándékokat!

Hirdetés

Elválaszthatatlanok vagytok? A hétköznapok legalább annyira fergetegesek, mint az osztálykirándulások? Úgy érzed, nincs a tiédnél jobb osztály? Mutasd meg videón!

A Diákhitel pályázatára 11-12. évfolyamon tanuló osztályok nevezését várják. A feladat egy videó elkészítése, melynek témája:

"Miért a mi osztályunk a legjobb csapat, és milyen tervekkel vágunk neki a jövőnek?"

Ha úgy érzed, ezt meg tudnád mutatni 3 percben, készíts egy kisfilmet, töltsd fel egy fájlmegosztó oldalra (Dropbox, Mammutshare stb.), küldd el a linket a palyazat@diakhitel.hu címre! Rövid ellenőrzés után, ha megfelel a feltételeknek, felkerül a Diákhitel Központ YouTube csatornájára.

A beküldött pályázatok közül egy öttagú zsűri választja ki a legjobbat, melynek készítő osztálya egy 250 000 forint értékű, szabadon választható étteremben beváltható utalványt kap, valamint osztályfőnökével együtt, Deluxe Edition jeggyel beléphet a budapesti Xbox One PlayIT Showra április 29-én!

Érdemes a lájkokat is gyűjteni, ugyanis a legtöbb szavazatot kapó kisfilmben szereplő osztály tagjai egy-egy 5000 forint értékű Feldobox Ajándékkártyával lesznek gazdagabbak!

A pályázat március 16-tól április 19-ig tart. A részletes szabályzat itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)