Hirdetés

A Marvel teljesen szabad kezet ad a játékfejlesztőknek

|

Több évtizednyi történetből választhatnak a fejlesztők, de a Marvel inkább azt szeretné, ha valami egyedit alkotnának. Tudnánk értékelni pár igazán jó szuperhős játékot, szóval ez mindenképpen jó hír!

Hirdetés

A Marvel az utóbbi évtizedben hatalmas utat járt be a mozivásznon, úgyhogy valószínűleg ők is úgy látják, hogy jöhet a következő lépés, vagyis a videojáték. Mármint nem a bugyuta filmes adaptáció, hanem komoly, AAA címek, amelyek végre nyújtanak valami komolyabb élményt ezen a fronton. Lássuk be, nem lenne rossz. Ahogy a filmek írói és rendezői, úgy a játékfejlesztők is szabadon válogathatnak a kiadó több évtizedes múltjából, azonban a Marvel inkább pontosan azt szeretné elérni, ha nem csak a már megírt sztorikból merítenének ihletet, szabad kezet adnának a fejlesztőknek.

A Marvel Games kreatív rendezője, Bill Rosemann a DICE 2017 konferencián beszélt arról, hogy hogyan szeretnének teljes szabadságot biztosítani azoknak a fejlesztőknek, akik az ő karaktereikkel dolgoznak:

"Szeretnénk, ha a partnereink végignézhetnék a Marvel teljes történelmét, aztán kiválaszthatnák azokat a dogokat, amik tetszenek nekik. Olyan, mintha azt mondanánk nekik, hogy 'ti vagytok a szakácsok, főzzetek valamit ezekből az alapanyagokból'."

Jelenleg több projekt is készül a kiadónál, mint pl. az Insomniac Games egyelőre igen titokzatos Spider-Man játéka, a Telltale-féle Guardians of the Galaxy, vagy a Square Enix szintén rejtélyes The Avengers játéka. Mindegyik kapcsán elég hevesen ver a szívünk, és tényleg abban reménykedünk, hogy végre olyan Marvel adaptációk futnak be, amelyek megérdemlik majd ezt a heves szívverést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)