Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - új részletek a helyszínről és a történetről

|

A játék frissült honlapjának köszönhetően megtudtunk néhány konkrétumot a történetről és a szereplőkről.

Hirdetés

Egy-két hónapon belül megjelenik a Mirror's Edge Catalyst, szóval lassan már itt lenne az ideje annak, hogy egy kicsit képbe kerüljünk a történetet és a játék világát illetően. A hivatalos weboldalnak köszönhetően végre némileg tisztábban látunk.

Ha ellátogatunk a MirrorsEdge.com weboldalra, akkor rengeteg újdonságot tudhatunk meg arról, hogy pontosan mi is történik a Glass nevű városban, ahol a játék története játszódik. A leírás alapján Glass városa kísértetiesen olyan, mint amilyen az első játékban is volt: egy modern és rendkívül tiszta metropolisz, amit a velejéig korrupt Konglomerátum tart a kezében. Persze vannak olyan frakciók is a játékban, akik ellenállnak a disztópikus rendszernek és természetesen Faith feladata is az lesz, hogy szembe nézzen a hatalommal.

Faith háttérsztorijában továbbra is az szerepel, hogy elvesztette a szüleit, azonban az első részből megismert testvére érdekes módon nem tűnik fel a leírásban. A történet elején Faith nem nagyon akar szembenézni sem a Konglomerátummal, sem pedig a saját múltjával, azonban a játék során hamar rá fog kényszerülni arra, hogy kilépjen a komfortzónájából.

Kalandjai során ellenfele nem más lesz, mint Gabriel Kruger, a Krugersec vezetője, aki habár nem szívleli az ellenállókat, egy szerette elvesztése miatt mégis kétségek támadtak benne azt illetően, hogy a jó oldalon áll-e. A Mirror's Edge Catalyst megjelenés május 24-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Nektek hogy tetszik a sztori? Mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)