Hirdetés

DICE: Nincs elfeledve a Battlefield 3 sem!

|

A DICE igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy a Battlefield 4 fejlesztése nem azt jelenti, hogy többet nem foglalkoznak a Battlefield 3-mal.

Hirdetés

A Battlefield 4 meglepetésszerű hivatalos bejelentése sokaknál kicsapta a biztosítékot és a játékosok rögtön aggódni kezdtek, hogy a negyedik epizód fejlesztésével a harmadik rövid időn belül feledésbe merül majd.

A DICE meghallotta a rajongók siralmait és a Battlefield hivatalos honlapján igyekezett megnyugtatni felhasználóit: "A Battlefield 3 története még csak most kezdődik!"

A csapat további mondanivalójában kifejtette, hogy szokás szerint alázattal fordulnak a játékosok felé és nem is kaphattak volna eddig pozitívabb visszajelzéseket a Battlefield 3 Premium kapcsán. A Back to Karkand és a Close Quarters kiegészítőket már kiadták, az Armored Kill már a küszöbön toporog és az End Game, valamint az Aftermath továbbra is a szemeik előtt lebegnek. A Battlefield 3 története tehát a DICE véleménye szerint továbbra sincs lezárva, sőt, még csak most kezdődik! Ennek ellenére saját bevallásuk szerint sem állnak még készen beszélni a Battlefield negyedik részéről, hiszen a Battlefield 3 és a Battlefield 3 Premium még sok tartalommal kecsegtet.

A csapat még hozzátette, hogy rendkívül szeretnék, ha a rajongók kipróbálnák a Danger Close által fejlesztett Medal of Honor: Warfighter-t, hiszen ha előrendelik a játékot, akkor garantáltan részt vesznek a későbbi Battlefield 4 bétában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)