Hirdetés

Battlefield V - a DICE és az NVIDIA közös erővel optimalizálják a PC-s verziót

|

A DICE a legutóbbi sajtóközleményében jelentette be, hogy a Battlefield V PC kiadásában az NVIDIA segíti a fejlesztéseket.

Hirdetés

Hivatalos, hogy az NVIDIA mérnökei már dolgoznak a Battlefield V PC-s optimalizálásán. A GeForce fejlesztése jól halad, így remélhetőleg nem lesz probléma a megjelenéskor.

Hirdetés

A GeForce Experience keretein belül új, frissített Game Ready driverekkel készülnek, elérhetőek lesznek az Optimal Playable opciók, és még számos NVIDIA-frissítést fejlesztenek, hogy a Battlefield V a lehető legjobban fusson PC-n.

Emlegették még az NVIDIA-platform lehetőségeket és a GameWorksöt, így az sem kizárt, hogy az Ansel és Freestyle lehetőségek is elérhetőek lesznek. Részleteket nem osztottak meg, de ígéretük szerint mindent megtesznek, hogy a legújabb technológiát biztosítsák a Battlefield V fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)