Hirdetés

DICE - több mint 15 Frostbite motoros játék készül

|

Úgy tűnik a svédek már eldöntötték, hogy a következő generációt hajtó technológia az ő grafikus motorjuk lesz majd.

Hirdetés

A DICE csapata még éppen hogy csak kirugdosni készül az egyébként ütősnek ígérkező Battlefield 4-et az ajtón, de már javában dolgoznak azon, hogy az elkövetkező konzolgenerációt teljes egészében ellássák látványos címekkel.

Johan Andersson, a Frostbite csapat technikai rendezője ugyanis elárulta, hogy jelenleg több mint 15 játék készül a DICE motorjával, beleértve az új Mass Effectet is, amire Andersson személy szerint "már nagyon vár".

Néhány játékot ezek közül már ismerünk: ide tartozik a Need for Speed: Rivals, az új Dragon Age, a Star Wars: Battlefront, és a Mirror's Edge új része is.

Mind nagyon ígéretes játékok, de a fennmaradó nagyjából 10 cím egyelőre még nyitott kérdés marad, ami tökéletes táptalajt ad a találgatásoknak a hozzászólásokban.

Szerintetek? Milyen játék alá kéne még betolni a Frostbite-ot? Esetleg egy Battletoads 2? Egy új Mesterlövész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)