Hirdetés

A játék, aminek fejlesztői egy ingyenes változattal szállnak szembe a kalózokkal

|

Bárki szabadon letöltheti a túlélős játékot, de azért természetesen van egy kis csavar a dologban.

Hirdetés

A játékok árusításával foglalkozó IndieGala beszállt a játékiparba, egyik alkotásuk pedig egy olyan túlélős kaland, ami sokban különbözik hasonszőrű társaitól.

Hirdetés

A Die Youngban nem kell gyűjtögetnünk vagy menedéket építenünk, hanem sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy megszökjünk a mediterrán szigetről. A játék 15 dollárba kerül, de az év végéig az IndieGala weboldaláról ingyenesen is letölthetjük a 0.4.37.18-as verziót, ami egy kisebb patch híján majdnem ugyanaz, mint a steames változat.

A fejlesztők arra számítanak, hogy így rá tudják venni a kalózokat a játék megvásárlására, és ezzel csökkenthetik az illegális letöltések számát.

Ti mit gondoltok, beválhat a stúdió megoldása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)