Hirdetés

Toronymagasan ő a legjobb játékos a PES 2017-ben, mégis beperli a Konamit Diego Maradona

|

A világklasszis játékos nyilván örül az értékelésnek, de annak már kevésbé, hogy a kiadó egy fillért sem fizetett azért, hogy betehessék a játékba.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőttig nagyon nehéz volt komolyan venni a Pro Evolution Soccer sorozatot, hiszen a Konami nem licenszelte sem a csapatokat, sem a játékosokat, így hiába volt izgalmas a játékmenet, a vicces nevű, baltával faragott karakterek rányomták a bélyegüket az egészre.

Az elmúlt években aztán a Konami elkezdett komoly pénzeket beletolni abba, hogy lincenszelhessék a csapatokat és fotorealisztikusan ábrázolják a játékosokat, de úgy látszik, hogy nem végeztek alapos munkát. A myClub módban a világklasszis játékosok közt ugyanis felbukkan a fiatal Diego Maradona is, őt viszont a jelek szerint elfelejtették megkérdezni arról, hogy ez így oké-e. Pedig azért várható volt, hogy valakinek fel fog tűnni Maradona szereplése, hiszen 97-es értékeléssel Messit, Ronaldót, Neymart és az összes többi sztárt is megelőzi.

Az egykori argentín válogatott játékos Facebook osztotta meg követőivel, hogy értetlenül áll az eset előtt, és hogy az ügyvédje hamarosan megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kíváncsian várjuk, mit lép erre a Konami. Az is kérdés, hogy egyedülálló esetről van-e szó, vagy a következő napokban többen is elkezdik majd verni az asztalt, a jogok miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)