Hirdetés

Diétázz te is Shrekkel!

|

Gondolom mindenki számára ismerős az a szokás, ha egy sikergyanús film vagy animációs film kerül a mozikba, akkor általában a különböző gyorséttermekben egyből felütik a fejüket a moziból ismerős karakterek figurái, amit a különböző menükhöz csomagolnak hozzá.

Hirdetés

Ebben is talán az élenjáró a McDonalds volt és az ő Happy meal menüjük. Most azonban a tömeges támadások és bírálatok hatására nomeg az új Shrek film premierjének apropójából új akcióba kezdenek. A filmből készült figurákat immár nem a zsírral és cukorral teli hamburgerekhez, hanem a salátákhoz és különböző gyümölcsös és egészséges ételekhez fogják adni, ezzel próbálva meg felvenni a harcot a gyerekkori elhízással és így próbálják meg a gyerekeket az egészséges életmódra nevelni. Hogy ez mennyire üzleti fogás és mennyire megfelelni akarás, azt nem lehet tudni, de követendő példát akarnak állítani minden gyorsétterem elé szerte a világban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)