Hirdetés

Digimon Story Cyber Sleuth - még idén megjelenik a Complete Edition PC-re és Switchre

|

A Digimon Survive viszont sajnos már teljesen biztos, hogy 2020-ra csúszott.

Hirdetés

A Bandai Namco a Los Angelesben megrendezésre került Anime Expo Future of Digimon című előadása keretében jelentette be, hogy az eredetileg 2015-ben PS4-re és PS Vitára kiadott Digimon Story Cyber Sleuth még idén elérhető lesz PC-n és Nintendo Switchen is.

Hirdetés

Az úgynevezett Complete Edition magában foglalja az eredeti játékot és a Hacker's Memory című folytatást is, a teljes csomag pedig október 18-án fog megjelenni a tervek szerint. A fejlesztők dolgoznak egy további Digimon Story játékon is, de annak története nem fog kapcsolódni a Cyber Sleuth-hoz. A bejelentés mellé készített trailert alább láthatjátok.

Emellett a Bandai Namco azt is említette a konferencián, hogy a másik készülő játék, a Digimon Survive idén már biztosan nem fog megjelenni, és 2020-as debütálással számolnak. A "survival simulation RPG" műfajban induló játék PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elérhető lesz. A fejlesztés részleteibe a legutóbbi fejlesztői napló nyújt betekintést.

Ti várjátok már az új Digimon játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)