Hirdetés

Új Digimon RPG érkezik PlayStation 4-re és Nintendo Switchre

|

A Bandai Namco bejelentett egy új túlélő, körökre osztott szerepjátékot, amiben bejárhatjuk majd a digitális világot.

Hirdetés

A Bandai Namco új Digimon játékának címe Digimon Survive lesz. Egy 2D/3D hibrid megvalósítást használ majd (párbeszédekben anime stílusú 2D képeket kapunk majd), és egy hatalmas világot tár elénk.

Hirdetés

A játékosok a sztori alatt bejárhatják a világot, új digimonokkal haverkodhatnak össze, és rengeteg új karaktert ismerhetnek meg útközben. A csaták során körökre osztott megoldásban, négyzetrácsos terekben fogunk küzdeni a szörnyeink képességeit kihasználva.

A harcokon kívül párbeszédekben formálhatjuk majd a sztorit. Döntéseinknek komoly súlya lesz majd, ami nem csak a kerettörténetre lesz hatással, de a digimonok fejlődését is befolyásolja majd. Az első képeket már láthatjuk is a V-Jump jóvoltából.

A sztori szerint egyébként egy Takuya Momotsuka nevű 8. osztályos srácot irányítunk majd, aki egy nyári táborban valahogy átkeveredik a digitális világba, és ott ragad. Aki ismeri a Digimont annak ismerős lesz ez a történet, pláne, hogy karakterünk partnere amúgy Agumon lesz.

A Digimon Survive valamikor 2019-ben fog megjelenni Japánban Nintendo Switchre és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)