Hirdetés

Digitális gyűjtői kiadással támad a Company of Heroes 2

|

A THQ nagyon is komolyan gondolja, hogy újra elhozza a II. világháborús stratégia játékok aranykorát.

Hirdetés

A legendás Company of Heroes folytatása meglehetősen nagy figyelmet kap világszerte, ezt a tegnapi előrendelői hírünk is alátámasztja. A hazai forgalmazó ma újabb infókat osztott meg velünk, ezúttal a Company of Heroes 2 (előzetes a 12/09-es GameStarban) digitális gyűjtői változatáról tudunk meg további részleteket.



A digitális csomag 100 dollár körüli árcédulával érkezik (bízom benne, hogy Európában ez nem 100 Eurót fog jelenteni) és a tulajdonosai ingyenesen hozzájuthatnak majd az első három, egyjátékos üzemmódra kihegyezett „Content Pack” DLC csomaghoz. Ezen kívül boldog tulajdonosai lehetnek a „Commander Pass” opciónak, mely feljogosít arra, hogy ingyenesen letöltsünk új multipályákat, illetve a meghívásos alapokon működő versenyeken részt vegyünk. Akinek ez nem lenne elég, az még egyedi skint is kap a nehézpáncélosaihoz (German Whitewash and Soviet Winter Cobblestone). Tovább is van, mondjam még? A gyűjtői változat előrendelői villoghatnak egy Veteran badge segítségével, ami a napnál is világosabban jelzi másoknak, hogy nem akárkivel állnak szemben. A végére hagytam a legjobbat: mindezen nyalánkságok tetejébe még az eredeti Company of Heroes-t és annak két kiegészítőjét is megkapjuk digitális formában. Azért ez elég jó ajánlat nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)