Hirdetés

Digitálisan is vásárolhatunk PS3-as játékot a bolti megjelenés napján

|

A Sony bejelentette új, PSN Day 1 Digital nevű programját, melynek köszönhetően a PS3-as játékok nagyrésze a bolti megjelenéssel egy időben kerül fel a PSN kínálatába.

Hirdetés

PC-n ez már bevett szokás, a konzolokon viszont még csak most kezdik el bevezetni.

Az október másodikán kezdődő programnak köszönhetően amennyiben nem ragaszkodunk ahhoz, hogy adott játék a polcon lévő gyűjteményünket bővítse, digitálisan is megvásárolhatjuk a legfrissebb címeket. A játékok ára a boltival megegyező lesz, de a PlayStation Plus felhasználók bizonyos esetekben 10 százalék kedvezményt is kaphatnak. Az eddig bejelentett játékok listája a következő: 

Resident Evil 6 (Megjelenési dátum: október 2. – $59.99)
NBA 2K13 (Megjelenési dátum: október 2. – $59.99/$53.99 a Plus előfizetőknek, előrendeléssel) (már előrendelhető)
Dishonored (Megjelenési dátum: október 9. – $59.99/$53.99  a Plus előfizetőknek, előrendeléssel) (már előrendelhető)
DOOM 3: BFG Edition (Megjelenési dátum: október 16. – $39.99/$35.99  a Plus előfizetőknek, előrendeléssel) (már előrendelhető)
007: Legends (Megjelenési dátum: október 16. – $59.99) (-10% kedvezmény a Plus előfizetőknek)
Medal Of Honor: Warfighter (Megjelenési dátum: október 23. – $59.99)
Need For Speed: Most Wanted (Megjelenési dátum: október 30. – $59.99/$53.99  a Plus előfizetőknek, előrendeléssel) (már előrendelhető)
Assassin’s Creed III (Megjelenési dátum: október 30. – $59.99) (már előrendelhető)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)