Hirdetés

Díjnyertes Dead Island videó

|

A Dead Island inverz, lassított videója Cannes-ban nyert díjat!

Hirdetés

A Dead Island megjelenése még odébb van pár hónappal, de megéri a várakozás.

Talán emlékeztek még erre az előzetesre, melyben egy kislány szívszorító történetét ismerhetjük meg lassított, visszafelé lejátszott jelenetek segítségével, szintén szívszorító dallamokkal:

Nem csalás, nem ámítás: ez a videó nyerte meg a "Cannes Lions International Festival of Creativity" rendezvényen az Internet Film kategória aranydíját, gratulálunk! A készítők viszont öngólt is lőttek maguknak ezzel az előzetessel: félnek tőle, hogy sokaknak az jön le belőle, ilyen érzelmi töltetű lesz a játék is, pedig jól tudjuk, ilyesmiről szó sem lesz (a család sem fog szerepelni). Nekem mindenesetre tetszett, akinek pedig nem sikerült összeraknia, mi is történt, annak itt egy kis segítség:

A Dead Island szeptember 9-én kerül a boltok polcaira, hogy aztán szétcsapjunk a zombik között PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)