Hirdetés

Díjnyertes síkká csavarintható egér az Icon7-től

|

Az Icon7 innovatív rágcsálója (Twister Evolution Wireless) Hannoverben elnyerte az iF 2009-es Termékdizájn Díját.

Hirdetés

A hamarosan piacai forgalomba kerülő Twister Evolution vezeték nélküli egér elnyerte a tekintélyes iF 2009-es Termékdizájn Díját, érdemes lesz odafigyelni az Icon7 termékcsaládjának többi tagjára is, ugyanis kitüntetésükkel párhuzamosan újabbnál-újabb kütyükkel kívánják ellátni az egérzabáló emberi népességet. Az iF Product Design Award első ízben 1954-ben került megrendezésre, manapság a világ egyik legjelentősebb elismerése. A versenyre beérkezett termékeket szigorú szempontok alapján osztályoznak, mint például tervezés, forma, minőség, anyaghasználat, innováció, környezetvédelmi előírásoknak való megfelelőség, funkcionalitás és sok más egyéb. A legkeményebb szakmai kritériumoknak megfelelő elismerés a földkerekség legjobb termékeit díjazza egy-egy adott évben. A Twister Evolution Wireless több mint 2800 riválissal nézett farkasszemet, és győzedelmeskedett. Teljesítményével beigazolta a létrehozói által ráaggatott „ötletesség, stílusosság és egyszerűség" hármasát. Mégis minek köszönheti sikerességét az Icon7 rágcsálója? Erről beszéljen helyettünk a hivatalos sajtóanyag:

icon7twister_1.jpg


Rendelkezik az Icon7 által szabadalmazott Twister tulajdonsággal, melynek köszönhetően a szépen ívelt egér egy laza mozdulattal teljesen síkká csavarintható, így bármilyen zsebben könnyedén hordozható. Az eszköz bármiféle driver telepítése nélkül azonnal használatba vehető prezentációk megtartásához, teljesen kompatibilis a Microsoft Office PowerPoint® szoftverével. Előadásainkat a beépített lézermutatónak köszönhetően még élvezhetőbbé varázsolhatjuk. A hagyományos görgetőt egy a notebook érintőpanelhez hasonló, ún. FlyThrough érintés érzékeny görgető helyettesíti, melynek segítségével a leghosszabb dokumentumot is egy határozott mozdulattal másodpercek alatt végiggördíthetünk, majd egy újabb érintéssel a görgetést ott állítjuk meg, ahol akarjuk. A forradalmian új PowerTag funkciónak köszönhetően pedig a 4 az 1-ben eszközt az ultra mikro USB vevőjén keresztül könnyedén a noteszgépünkhöz rögzíthetjük, mialatt az eszköz akkumulátorát újratöltjük.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)