Hirdetés

Dinamikus időjárás vár ránk az Overwatch 2 pályáin

|

A Blizzard célja, hogy leszámoljon a helyszínek statikus érzetével, és napszakok/időjárási tényezők keverésével leheljenek életet a pályákba.

Hirdetés

Az Overwatch 2 csapata már többször említette, hogy a játék új és régi pályái változó időjárást kapnak majd, most viszont egy friss fejlesztői posztban részletezték a technikát. A jegyzet tele van technikai finomságokkal, de a lényeg, hogy a "Környezeti Állapotok" névre keresztelt megoldásuk nagyban befolyásolja majd az ismert és újonnan érkező helyszínek atmoszféráját. A szélsőségesebb időjárás mondjuk nem csak a látványra lesz hatással.

Hirdetés

A fejlesztők készítettek egy rakat környezeti elemet, fény-árnyék effektet, és hanghatást, melyek mind különálló darabkái az időjárási motornak. Ezeket keveri majd rendszer, hogy dinamikusan változó csatatereket kaphassunk.

"Képzeld el, milyen lenne elutazni Numbaniba és látni a város futurisztikus épületeit az afrikai naplemente fényében fürdőzve."

Az új időjárási körülmények persze szélsőségesebb hatásokat is hozhatnak, például homokviharokat, melyek jelentősen csökkentik a látási viszonyokat. Az biztos, hogy a co-op küldetésekben meg kell majd birkóznunk a természet szeszélyeivel, de arra a Blizzard egyelőre nem adott választ, hogy a viharokkal a kompetitív multiban is találkozhatunk-e.

Akárhogy is, az Overwatch 2 minden bemutatóval és technikai ismertetővel érdekesebb projektté válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)