Hirdetés

Ezt tudja a DirectX 12 a Microsoft szerint (videó)

|

A Microsoft egy informatív videóban mutatja be, hogy mit tud a legújabb API-ja, a DirectX 12, amiből az is kiderül, hogy mennyivel tud többet a DirectX 11-nél.

Hirdetés

A Microsoft az idei egyik nagy dobásának a DirectX 12-t szánja és minden alkalmat megragad, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy milyen csodálatos lesz számunkra az új fejlesztés.

Bár a DirectX 12 már a Windows 10 megjelenése óta elérhető, azóta egyre több és több játék használja azt, ezért a vállalat úgy döntött, hogy egy hatásos trailerrel mutatnak rá az új API olyasfajta előnyeire, mint a GPU 20%-os teljesítménynövekedése, a jobb képminőség és a stabilabb framerate.

Az alanyok között ott van a Deus Ex: Mankind Divided, a Quantum Break, a Forza Motorsport 6: Apex és a Just Cause 3 is. Röviden fogalmazva ezt tudja a DirectX 12 a Microsoft szerint: 

A videó végén felvillanó szlogen szerint a Windows 10 a valaha készült legjobb Windows a játékosok számára. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)