Hirdetés

DIRT 2 – Debütálását DLC hullám követi

|

A játékiparban kialakult trendeknek megfelelően megjelenése után szinte azonnal frissítik a DIRT második epizódját.

Hirdetés

Minden lényeges Colin McRae: DIRT 2 információhoz hozzájuthattatok tegnap publikált előzetesünknek köszönhetően, melyből többek között is kiderült, hogy a második epizódban szabadságérzetünket bizony stadionok korlátjai közé szorítják és rajongói visszajelzéseknek megfelelően átalakítják a többjátékos módozatot. Röviddel megjelenése után a Codemaster gárdája letölthető tartalmakkal kívánja lázban tartani a versenyzőket. A második részhez tervezett tartalmak pontos számáról tájékoztatójukban nem tettek említést, azonban biztosan többre számíthatunk, mint egy-két csomag. Igaz, a kiadás előtt álló Colin McRae: DIRT 2 frissítések meglehetősen aprócska mérettel, ennél fogva tartalommal kecsegtetnek. A Codemaster nem részletezte a DLC batyuk tartalmát.

 

colin-mcrae-dirt-2__4.jpg


 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)