Hirdetés

DiRT 2 PC demonstráció az ATI Eyefinity technológiával!

|

A tegnapi napon megrendezett AMD eseményen a hardveres újdonságok mellett az új DirectX 11 API-t használó játékok is bemutatkoztak. Mint tudjátok, a DiRT 2 az egyik.

Hirdetés

Az AMD Radeon HD 5870 - másnéven Cypress - videokártyát leleplező hírünk frissítéseként már olvashattatok az ATI Eyefinity technológiáról. Röviden és tömören fogalmazva ez egy többmonitoros megjelenítési módszer, mellyel egészen extrém felbontásokon is játszhatjuk a jelen és a közel jövő játékait. Fontos tudni, hogy az Eyefinity nem követel plusz eszközillesztőt, csupán a megfelelő hardverekre - egy vagy több Radeon HD 5800-as grafikus kártya, monitorok - van szükség a beüzemeléséhez. A technológia Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerek alatt működik.

Ezen hírünk azonban nem az Eyefinity miatt érdekes igazán. Hanem a bő egy perc hosszúságú videón látható DiRT 2 PC-s verziójának demonstrálása a lényeg. A várva-várt játék konzolos verziója hazánkban jövő héten jelenik meg, a PC-s tulajoknak azonban egészen decemberig kell várnia a rallys mestermunkára. A késés oka a DirectX 11 API-ra való felkészítés, amelyet elsőként a piacon a Radeon HD 5800-as grafikus vezérlők fognak támogatni. Hogy mire számíthatunk? Nos, valami olyasmire, ami a videón látható. A minőség nem túl jó, ám kezdetnek ezzel is beérjük.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)