Hirdetés

DiRT 2 - profi versenyző profi versenyülést tesztel.

|

Ken Block, ismert amerikai sportoló, jelenleg rally-versenyző - a valóságban egy Subaru kormányát tekergeti a versenypályán.

Hirdetés

Ezen a videón pedig egy Force Dynamics versenyülést próbálgat a Colin McRae: DiRT 2 segítségével, amely igencsak profi cucc, kisebb terem kell, hogy elférjen, és kisebb vagyon, hogy meg tudjuk venni.

A filmen látható Force Dynamics 401 ugyanis egy 250*250*250 cm-es négyzetbe fér el mindenestül, tehát egy átlag lakótelepi lakás még lehet, hogy majdnem alacsony is lenne neki. Apró nyomozás után kiderült, hogy a masina 52000 dollárba kerül (9,8 millió forint), ami több, mint egy új Subaru Impreza Sti (és egy kisebb lakótelepi lakás) ára...viszont versenyzéshez igen közeli élményt és teljes biztonságot ad ennyi pénzért... A profi versenyző a Colin McRae: DiRT 2 segítségével demonstrálja a profi versenyülést...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)