Hirdetés

DiRT 2 - Xbox 360 vs. Playstation 3

|

A DiRT 2 demója remek alkalmat adott arra, hogy a szakma összemérje a konzolos verziókat

Hirdetés

Játékokban dúskáló konzolos barátaink nem csak az államalapítást ünnepelték augusztus 20-án, de annak is örülhettek, hogy a Codemasters az eredeti, szeptemberi céldátum helyett ezen a napon tette elérhetővé a DiRT 2 konzolos demóit.

Így már csak idő kérdése volt, hogy a játékszakma mikor néz alaposabban a két verzió körmére, s hogy válasz kapjon az ősi rejtélyre; melyik konzolon szebb a DiRT 2? Az összehasonlítás pedig elkészült, de a különbségek koránt sem öltöttek akkora méreteket, hogy egyértelmű győztest tudnánk aratni. Maradék látásomat latba vetve például „feltűnt", hogy Xbox 360-on valamivel élénkebbek a színek, több a por és a füst, míg a PS3 verzióban magasabb az élsimítás, s így kevésbé fűrészfogas. Igaz, utóbbi csak HD felbontásban vehető ki, s kötve hiszem, hogy 270-nél ez bárkit is bosszantana. DiRT 2 Xbox 360 vs. Playstation 3 összehasonlítás erre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)